Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Gastenboek


Laat een bericht achter

27-05-2016 @ 10:20 Esther van de Pas
Inmiddels na een telefoontje begrepen dat ik een registratie en inlog nodig heb om van de receptendienst gebruik te kunnen maken. Het zou goed zijn om die info in de tekst over 'recepten aanvragen' op de website op te nemen.
27-05-2016 @ 10:09 Esther van de Pas
Ik probeer al een aantal keren een herhaalrecept via jullie website aan te vragen (zoals jullie ook adviseren) maar kom steeds niet op een pagina waar ik iets kan invullen (alleen een pagina met uitleg over hoe het zou moeten werken > via een link rechts boven op de startpagina?). Graag info over hoe ik wel via de website kan bestellen
27-04-2016 @ 01:36 Marjolein Van Elsland
Hallo roland
Hoorde gisteren pas wat er met u aan de hand was.
Wij willen jou en je familie heel veel beterschap toewensen en hoop dat het snel weer beter met je gaat.
Groetjes nico marjolein van elsland en cherelle en Melissa
26-12-2013 @ 15:26 log cabins maine for sale
If you wish for to improve your familiarity simply keep visiting this site and be updated with the newest news posted here.

Also visit my web blog - [url=http://sapaaja.vv.si/index.php?p=blogs/viewstory/2414]log cabins maine for sale[/url]
Naam:
E-mail:

Verificatie*

Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.