Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Medewerkers

RCA RASENBERG

RCA RASENBERG
Huisarts

WIETSKE KUIP

WIETSKE KUIP
HUISARTS

Wietske Kuip komt als huisarts per 12 febr 2018 ons team versterken. Zij werkt de maandag en de donderdag in de praktijk. 

Wij zijn blij haar binnen ons team te kunnen verwelkomen. 

 

 

 

Vanaf februari 2018 begin ik als nieuwe huisarts in de praktijk van dokter Rasenberg. Ik ben opgegroeid in de buurt van Den Bosch maar heb mijn geneeskunde opleiding in Maastricht gedaan, en ben vervolgens naar Amsterdam verhuisd. Hier heb ik een tijd bij de interne geneeskunde, cardiologie en longziekten gewerkt. Al snel kreeg ik echter behoefte aan de langere vertrouwensband die je als huisarts met patiënten opbouwt en die zo waardevol is voor een goede behandeling. Ondertussen werk ik alweer een tijdje met veel passie in het huisartsenvak. Ik heb gemerkt dat ik het liefst werk in een dorpspraktijk, waar de zorg persoonlijk en laagdrempelig is. Ik ben dan ook blij dat ik recent met mijn man en zoontje ben terug verhuisd naar Noord-Brabant, en ik heb heel veel zin om in Oisterwijk aan de slag te gaan! 

 Vriendelijke groet,  Wietske

 

FATMA BENLI

FATMA BENLI
praktijkondersteuner

 

NEFURE YILDIZ

NEFURE YILDIZ
DOKTERSASSISTENTE

 

 

JODETTE VAN DE WIEL

JODETTE VAN DE WIEL
DOKTERSASSISTENTE

 

INGRID VAN DER STAP
DOKTERSASSISTENTE

 

 

C.STRIK

C.STRIK
DIABETES VERPLEEGKUNDIGE