Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

doktersassistente

De doktersassistentes Nefure en Jodette en Ingrid zijn allemaal gediplomeerde goed opgeleide ervaren doktersassistentes.

Zij hebben beide al vele jaren ervaring en werken nauw samen met dkt Rasenberg.

De doktersassistentes zijn in de praktijk het eerste aanspreekpunt. Zij zullen u op verzoek van uw huisarts Dkt Rasenberg , altijd vragen naar uw klacht. Dit zal voor sommige patienten onwennig zijn en ongewenst.

 Zij doen dit om te kunnen beoordelen wat de beste oplossing is voor uw probleem; een bezoek op het spreekuur( vandaag -morgen) een visite, recept of een telefonisch advies. Ook de mate van spoed wordt zo bepaald.

Indien er iets is dat u perse niet wilt vertellen dan geeft u dat aan.

Indien er iets afgesproken wordt en de situatie verandert of verslechtert dan moet u altijd terugbellen.

De assistente doet dit uitvragen altijd in overleg met uw huisarts. Door deze manier van werken krijgt u de beste zorg op maat. De huisarts spreekt dagelijks alle problemen door met zijn assistente.

De doktersassistentes zijn geen secretaresses . Zij zijn goed medisch opgeleid dokterassistentes. U zult merken dat naarmate de communicatie tussen u en de doktersassistentes beter verloopt dit  de zorg voor u en uw herstel ten goede komt.

Mijn doktersassitentes zijn mijn steun en toeverlaat in dit mooie doch soms moeilijke beroep.

Ik hoop dat u daar vertrouwen in heeft.

Bij problemen kunt u dat altijd met hen of met mij bespreken; op de website ( homepage) re boven is een optie; ''klachten" ; zo kunt u mij opmerkingen, klachten ed  mailen.

Soms is het in een praktijk passen en meten door de drukte.  Wij zijn er allen om u te helpen en niet om drempels op te werpen.

Voelt u zich niet serieus genomen of is de oplossing niet naar tevredenheid , geeft u dit dan aan bij de assistente. Zij kan dan altijd even overleggen met de huisarts of naar een andere oplossing zoeken. Er zijn natuurlijk nog meer patienten dus niet altijd mogelijk op het door u gewenste tijdstip maar wij doen ons best .

hartelijk dank,

Roland Rasenberg, huisarts